Sustainovation with Skanska and partners

Sustainovation är precis som det låter. Utveckling och innovation för hållbarhet. Vi har siktet inställt på att tillsammans med andra möta de globala utmaningarna vi alla står inför och utveckla ett bättre samhälle med gemensam tankekraft.

Sustainocast är Sustainovations egen video-podd där möten mellan tongivande personer med olika bakgrunder och erfarenheter skapar synergier och intressant dialog om utveckling, innovation och hållbarhet för framtiden.

Sustainocast #2 med Carolina Klüft och Thomas Sandell

Sustainovation är vårt sätt att skapa innovation och utveckling för att möta dagens utmaningar med hållbara lösningar.

Vårt senaste avsnitt av Sustainocast är en dialog mellan den tidigare idrottsstjärnan Carolina Klüft och den prisbelönta arkitekten Thomas Sandell. Det är ett samtal om hur arkitektur och idrott kan bidra till mer hållbara och innovativa samhällen.

Sustainocast #1 med Gunnar Hagman och Anna Serner

Sustainovation är vårt sätt att skapa innovation och utveckling för att möta dagens utmaningar med hållbara lösningar. I det första avsnittet av Sustainocast möter Gunnar Hagman, VD Skanska Sverige och Anna Serner, VD Filminstitutet varandra i en dialog om att våga förändra och att uppnå innovation.

Anna berättar om sitt förändringsarbete inom Filminstitutet och vikten av att skapa ”perspektivtäthet”. Gunnar delar med sig av Skanskas klimatomställning och balansen mellan att arbeta kreativt och strukturerat. Samtalet leder också in på initiativet Sustainovation. Hur det gränsöverskridande samarbetet skapar värdefull utveckling och varför fler borde ta efter.

Våra innovations- och utvecklingsinitiativ

Här presenteras ett urval av pågående projekt.

Sustainovation with Skanska and partners

Vi har siktet inställt på att tillsammans med andra möta de globala utmaningarna vi alla står inför och utveckla ett bättre samhälle med gemensam tankekraft.

Kontakta oss

Dessa partners har deltagit i några av ovanstående innovations- och utvecklingsinitiativ: